e-Boekhouden.nl

Jestics

Jestics is het popkoor binnen Don Bosco Deventer en staat onder leiding van Jacqueline Heijse. Meer Informatie:
Jestics logo

The Colorful Circle

Voor dit project hebben we een aparte website gemaakt. Klik op de afbeelding hieronder om de website te bezoeken.

CC plaatje

Sallandse Dialoog

Don Bosco Deventer is mede-initatiefnemer en partner van de Sallandse Dialoog waarbij we ons vooral richten op de doelgroep Jongeren 18- 18+

Sallandse Dialoog is overgegaan naar Moedige Dialoog Salland.

 

 md salland

Muziek Doet Er Toe

MuziekDoetErToe 2016Wij vinden MUZIEK erg belangrijk voor de opgroeiende jeugd.

Samen met de Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen en de Hovenschool organiseerden we het kinderfestival 'Muziek Doet Er Toe'.

Op vrijdagmiddag 3 juni kwamen zo’n 300 kinderen naar het Worpplantsoen om in de Muziekkoepel Nering Bögel muziek te maken. Het festijn begon om 12 uur met een Muzikale Picknick. Daarna waren er 11 theatrale optredens van groepen kinderen, waarvan enkele ook hun eigen instrumenten hadden gemaakt. Tot slot was er een optreden van de Ronald Snijders Band met een speciaal kinderprogramma met veel interactie.
Luisteren, kijken en meedoen; samen muziek maken in de vrije natuur van het Oudste Stadspark van Nederland. Een heel geslaagd evenement wat volgend jaar weer op het programma staat.
Honderden prachtige foto's van het evenement 'Muziek Doet Er Toe' staan op de website van de muziekkoepel.

 

Lees ook het artikel in De Stentor over het belang van muziek.

 

 

ANBI

Een Gift aan Don Bosco Deventer kunt u van de belastingdienst deels terugkrijgen want wij zijn een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Klik op het logo hieronder voor meer informatie.

ANBI FC blauw

Terug naar het normale leven

Voor dit project hebben we een aparte website gemaakt. Klik op de afbeelding hieronder om de website te bezoeken.A6 Flyer v2 Small

Caravan Zomerklaar

De caravan is weer in gereedheid gebracht voor het nieuwe zomerseizoen en staat op Stadscamping De Worp. Met een ruime voortent en 4 fietsen een gerieflijk plekje. Vanaf juli 2020 is de caravan weer inzetbaar voor hen die dat toekomen.

Caravan

Copyright © 2015. Stichting Don Bosco Deventer. All Rights Reserved.