e-Boekhouden.nl

Jestics

Jestics is het popkoor binnen Don Bosco Deventer en staat onder leiding van Jacqueline Heijse. Meer Informatie:
Jestics logo

The Colorful Circle

Voor dit project hebben we een aparte website gemaakt. Klik op de afbeelding hieronder om de website te bezoeken.

CC plaatje

Sallandse Dialoog

Don Bosco Deventer is mede-initatiefnemer en partner van de Sallandse Dialoog waarbij we ons vooral richten op de doelgroep Jongeren 18- 18+

Sallandse Dialoog is overgegaan naar Moedige Dialoog Salland.

 

 md salland

Jongerenpanel

JP ArtkelJongerenpanel geeft iedereen een stem!

 

De kerngroep van het Jongerenpanel Deventer is druk aan de slag met het Young Leaders Program. Hiermee wordt verder vormgegeven aan het panel, zoals het uitwerken van missie en visie, verdelen van taken en rollen en het bepalen van de belangrijkste onderwerpen voor bespreking met de Gemeente Deventer.

 

In het Jongerenpanel zitten zeven jongeren, die vanuit hun eigen ervaring kritisch meekijken met het jongerenbeleid in hun woonplaats. Ze vormen een klankbord voor gemeentelijke instanties en vinden het belangrijk dat álle jongeren gehoord worden.

Het Young Leaders Program is een pedagogisch activeringsprogramma voor jongeren van 14-27 jaar. Het doel is om jongeren te stimuleren in hun ontwikkeling tot zelfbewuste personen, die verantwoordelijkheid willen nemen in hun omgeving. Het Jongerenpanel Deventer krijgt de training van Daniël Kofferman.

 

Het Don Bosco magazine staat weer boordevol verhalen over bijzondere mensen en mooie projecten. Onder andere over het Jongerenpanel Deventer!
Gratis abonneren kan via onze website www.donbosco.nl 

ANBI

Een Gift aan Don Bosco Deventer kunt u van de belastingdienst deels terugkrijgen want wij zijn een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Klik op het logo hieronder voor meer informatie.

ANBI FC blauw

Terug naar het normale leven

Voor dit project hebben we een aparte website gemaakt. Klik op de afbeelding hieronder om de website te bezoeken.A6 Flyer v2 Small

Kampeerplek Zomerklaar

Onze caravan en een nieuwe tent zijn in gereedheid gebracht voor het nieuwe zomerseizoen 2021 en staan op Stadscamping De Worp.
Klik op de afbeelding hieronder voor de flyer.

 

Caravan Belltent zomer 2021

 

 

 

Copyright © 2015. Stichting Don Bosco Deventer. All Rights Reserved.