RotarAct helpt Colorful Circle

Bericht op de website van RotarAct:

Vlak voor de zomerstop is het voor ons niet alleen het moment om uit te kijken naar de vakantie, maar ook om alvast vooruit te blikken naar een nieuw seizoen. En daar hoort ook een nieuw goed doel bij! Trots kunnen wij u meedelen dat Rotaract Deventer zich komend seizoen 2018-2019 gaat inzetten voor het project “The Colourful Circle” van Don Bosco Deventer, onder leiding van “What Elsa?”.

Met dit project worden Nederlandse kinderen spelenderwijs in contact gebracht met ontheemde en/of vluchtelingenkinderen. Doel van het project is het creëren van draagvlak en acceptatie van de multiculturele samenleving die Nederland is en om alle kinderen daarover in alle vrijheid een eigen visie te laten vormen. Meer informatie over dit project volgt binnenkort.

 

Zondag 5 augustus 2018 is het weer zover, de Deventer Boekenmarkt! Rotaract Deventer heeft een flink aantal mooie tweedehands boeken verzameld die worden verkocht in Kraam 874 aan de Nieuwe Markt. Alle opbrengsten gaan naar ons nieuwe goede doel voor komend seizoen: het project The Colourful Circle.

Dus voor een prikkie mooie vakantieboeken inslaan en daarmee ook nog eens doneren aan ons goede doel? Wees welkom bij de kraam van Rotaract Deventer!