e-Boekhouden.nl

Jestics

Jestics is het popkoor binnen Don Bosco Deventer en staat onder leiding van Jacqueline Heijse. Meer Informatie:
Jestics logo

The Colorful Circle

Voor dit project hebben we een aparte website gemaakt. Klik op de afbeelding hieronder om de website te bezoeken.

CC plaatje

Sallandse Dialoog

Don Bosco Deventer is mede-initatiefnemer en partner van de Sallandse Dialoog waarbij we ons vooral richten op de doelgroep Jongeren 18- 18+

Sallandse Dialoog is overgegaan naar Moedige Dialoog Salland.

 

 md salland

RotarAct helpt Colorful Circle

Bericht op de website van RotarAct:

Vlak voor de zomerstop is het voor ons niet alleen het moment om uit te kijken naar de vakantie, maar ook om alvast vooruit te blikken naar een nieuw seizoen. En daar hoort ook een nieuw goed doel bij! Trots kunnen wij u meedelen dat Rotaract Deventer zich komend seizoen 2018-2019 gaat inzetten voor het project “The Colourful Circle” van Don Bosco Deventer, onder leiding van “What Elsa?”.

Met dit project worden Nederlandse kinderen spelenderwijs in contact gebracht met ontheemde en/of vluchtelingenkinderen. Doel van het project is het creëren van draagvlak en acceptatie van de multiculturele samenleving die Nederland is en om alle kinderen daarover in alle vrijheid een eigen visie te laten vormen. Meer informatie over dit project volgt binnenkort.

 

Zondag 5 augustus 2018 is het weer zover, de Deventer Boekenmarkt! Rotaract Deventer heeft een flink aantal mooie tweedehands boeken verzameld die worden verkocht in Kraam 874 aan de Nieuwe Markt. Alle opbrengsten gaan naar ons nieuwe goede doel voor komend seizoen: het project The Colourful Circle.

Dus voor een prikkie mooie vakantieboeken inslaan en daarmee ook nog eens doneren aan ons goede doel? Wees welkom bij de kraam van Rotaract Deventer!

ANBI

Een Gift aan Don Bosco Deventer kunt u van de belastingdienst deels terugkrijgen want wij zijn een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Klik op het logo hieronder voor meer informatie.

ANBI FC blauw

Terug naar het normale leven

Voor dit project hebben we een aparte website gemaakt. Klik op de afbeelding hieronder om de website te bezoeken.A6 Flyer v2 Small

Kampeerplek Zomerklaar

Onze caravan en een nieuwe tent zijn in gereedheid gebracht voor het nieuwe zomerseizoen 2021 en staan op Stadscamping De Worp.
Klik op de afbeelding hieronder voor de flyer.

 

Caravan Belltent zomer 2021

 

 

 

Copyright © 2015. Stichting Don Bosco Deventer. All Rights Reserved.