Jestics

Jestics is het popkoor binnen Don Bosco Deventer en staat onder leiding van Jacqueline Heijse. Meer Informatie:
Jestics logo

Sallandse Dialoog

Don Bosco Deventer is mede-initatiefnemer en partner van de Sallandse Dialoog waarbij we ons vooral richten op de doelgroep Jongeren 18+

 

logo sallandse dialoog

Video Colorful Circle

LudgerusHomeOp YouTube staan video's over The Colorful Circle sessies die we in november 2017 en maart 2018 hebben gehouden. In november met kinderen van basisschool De Windroos en vluchtelingenkinderen van Taalschool De TiNtaan. De sessie vond plaats op de binnenplaats van wooncentrum Ludgerus. Een prachtige plek, maar wel wat fris in november. In maart was de workshop 'Betere Wereld' met jongeren van het MBO Aventus.

 

De video's geven een korte impressie:

ANBI

Een Gift aan Don Bosco Deventer kunt u van de belastingdienst deels terugkrijgen want wij zijn een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Klik op het logo hieronder voor meer informatie.

ANBI FC blauw

Voor dit nieuwe project hebben we een aparte website gemaakt. Klik op de afbeelding hieronder om de website te bezoeken.A6 Flyer v2 Small

Caravan Zomerklaar

De caravan is weer in gereedheid gebracht voor het nieuwe zomerseizoen en staat vanaf Koningsdag op Stadscamping De Worp. Met een nieuwe voortent en 4 fietsen een gerieflijk plekje. Vanaf april 2019 is de caravan weer inzetbaar voor hen die dat toekomen.

Caravan

Copyright © 2015. Stichting Don Bosco Deventer. All Rights Reserved.