e-Boekhouden.nl

Jestics

Jestics is het popkoor binnen Don Bosco Deventer en staat onder leiding van Jacqueline Heijse. Meer Informatie:
Jestics logo

The Colorful Circle

Voor dit project hebben we een aparte website gemaakt. Klik op de afbeelding hieronder om de website te bezoeken.

CC plaatje

Sallandse Dialoog

Don Bosco Deventer is mede-initatiefnemer en partner van de Sallandse Dialoog waarbij we ons vooral richten op de doelgroep Jongeren 18- 18+

Sallandse Dialoog is overgegaan naar Moedige Dialoog Salland.

 

 md salland

Laatste zolderverkoop Radboudhuis!

20170216 125726 MobileZaterdag 26 augustus 2017 van 10.00 – 15.00 uur.

Helaas is het Radboudhuis op de Worp in Deventer binnenkort niet meer beschikbaar voor de huidige gebruikers zoals zangkoren, muziekkoepel Worpplantsoen, Don Bosco jongerenwerk, buurtinloop, zolderverkoop e.d.
Echter: in het Radboudhuis liggen nog veel verkoopbare spullen en meubilair. Dat proberen we nog tijdig te verkopen (of uiteindelijk weg te geven). De opbrengst is voor projecten van het Don Bosco Jongerenwerk.
Daarom houden we op zaterdag 26 augustus van 10-15 uur een ‘leegverkoop’ in het Radboudhuis aan de Twelloseweg in Deventer. Kom gezellig en goedkoop ‘rommelen’ en steun daarmee het jongerenwerk.

Ons assortiment varieert van kleding, boeken, platen, cd's, meubels en speelgoed tot aan lampen, elektra, huishoudelijke artikelen en curiosa.

ANBI

Een Gift aan Don Bosco Deventer kunt u van de belastingdienst deels terugkrijgen want wij zijn een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Klik op het logo hieronder voor meer informatie.

ANBI FC blauw

Terug naar het normale leven

Voor dit project hebben we een aparte website gemaakt. Klik op de afbeelding hieronder om de website te bezoeken.A6 Flyer v2 Small

Kampeerplek Zomerklaar

Onze caravan en een nieuwe tent zijn in gereedheid gebracht voor het nieuwe zomerseizoen 2021 en staan op Stadscamping De Worp.
Klik op de afbeelding hieronder voor de flyer.

 

Caravan Belltent zomer 2021

 

 

 

Copyright © 2015. Stichting Don Bosco Deventer. All Rights Reserved.