Jestics

Jestics is het popkoor binnen Don Bosco Deventer en staat onder leiding van Jacqueline Heijse. Meer Informatie:
Jestics logo

Rommelmarkt Bolwerksmolen

Zaterdag 5 mei werd van 10-12.30 uur bij de Bolwerksmolen in Deventer een gezellige Rommelmarkt gehouden. De opbrengst van 2350 euro komt ten goede van het jongerenwerk van Don Bosco Deventer en het Alpe d'HuZes team van trainingsstudio F.R.I.S.

Zie het artikel in de Deventer Post en De Stentor.

Rommelmarkt Ichtuskerk

Zaterdag 16 september 2017 werd bij de Ichtuskerk in Colschate een rommelmarkt gehouden. Van de opbrengst kregen we 950 euro voor ons caravanproject.
SUPER!
Voor meer informatie zie https://www.pgcs.nl/nieuws/de-rommelmarkt/

 

Sallandse Dialoog

Don Bosco Deventer is mede-initatiefnemer en partner van de Sallandse Dialoog waarbij we ons vooral richten op de doelgroep Jongeren 18+

 

Laatste zolderverkoop Radboudhuis!

20170216 125726 MobileZaterdag 26 augustus 2017 van 10.00 – 15.00 uur.

Helaas is het Radboudhuis op de Worp in Deventer binnenkort niet meer beschikbaar voor de huidige gebruikers zoals zangkoren, muziekkoepel Worpplantsoen, Don Bosco jongerenwerk, buurtinloop, zolderverkoop e.d.
Echter: in het Radboudhuis liggen nog veel verkoopbare spullen en meubilair. Dat proberen we nog tijdig te verkopen (of uiteindelijk weg te geven). De opbrengst is voor projecten van het Don Bosco Jongerenwerk.
Daarom houden we op zaterdag 26 augustus van 10-15 uur een ‘leegverkoop’ in het Radboudhuis aan de Twelloseweg in Deventer. Kom gezellig en goedkoop ‘rommelen’ en steun daarmee het jongerenwerk.

Ons assortiment varieert van kleding, boeken, platen, cd's, meubels en speelgoed tot aan lampen, elektra, huishoudelijke artikelen en curiosa.

ANBI

Een Gift aan Don Bosco Deventer kunt u van de belastingdienst deels terugkrijgen want wij zijn een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Klik op het logo hieronder voor meer informatie.

ANBI FC blauw

Voor dit nieuwe project hebben we een aparte website gemaakt. Klik op de afbeelding hieronder om de website te bezoeken.A6 Flyer v2 Small

Caravan Zomerklaar

De caravan is weer in gereedheid gebracht voor het nieuwe zomerseizoen en staat vanaf Koningsdag in Kring van Dorth op de Vlinderhoeve. Met een nieuwe voortent en 4 fietsen een gerieflijk plekje. Vanaf april 2018 is de caravan weer inzetbaar voor hen die dat toekomen.

Caravan

Copyright © 2015. Stichting Don Bosco Deventer. All Rights Reserved.