Jestics

Jestics is het popkoor binnen Don Bosco Deventer en staat onder leiding van Jacqueline Heijse. Meer Informatie:
Jestics logo

Sallandse Dialoog

Don Bosco Deventer is mede-initatiefnemer en partner van de Sallandse Dialoog waarbij we ons vooral richten op de doelgroep Jongeren 18+

 

logo sallandse dialoog

Muziek doet Ertoe

Don Bosco Deventer is mede organisator van het Kids festival "Muziek doet Ertoe" i.s.m. Muziekkoepel Worpplantsoen en Montesorieschool L'Ambiente. De afsluiting van het Hanzeproject werd gedaan met een middag muziek en dans in het Worpplantsoen op vrijdag 14 juli 2017. Dit alles met het thema 'Hanze'. Ook Jestics was van de partij.

Foto's van het evenement staan op de website van de muziekkoepel.

Muziek Doet Ertoe 2017

ANBI

Een Gift aan Don Bosco Deventer kunt u van de belastingdienst deels terugkrijgen want wij zijn een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Klik op het logo hieronder voor meer informatie.

ANBI FC blauw

Voor dit nieuwe project hebben we een aparte website gemaakt. Klik op de afbeelding hieronder om de website te bezoeken.A6 Flyer v2 Small

Caravan Zomerklaar

De caravan is weer in gereedheid gebracht voor het nieuwe zomerseizoen en staat vanaf Koningsdag op Stadscamping De Worp. Met een nieuwe voortent en 4 fietsen een gerieflijk plekje. Vanaf april 2019 is de caravan weer inzetbaar voor hen die dat toekomen.

Caravan

Copyright © 2015. Stichting Don Bosco Deventer. All Rights Reserved.