Jestics

Jestics is het popkoor binnen Don Bosco Deventer en staat onder leiding van Jacqueline Heijse. Meer Informatie:
Jestics logo

The Colorful Circle

Voor dit project hebben we een aparte website gemaakt. Klik op de afbeelding hieronder om de website te bezoeken.

CC plaatje

Sallandse Dialoog

Don Bosco Deventer is mede-initatiefnemer en partner van de Sallandse Dialoog waarbij we ons vooral richten op de doelgroep Jongeren 18+

 

logo sallandse dialoog

Zolderverkoop

20170216 125320 MobileIedere vrijdag van 10-13 uur.

In het Radboudhuis aan de Twelloseweg 4 in Deventer ligt ruim 50 m2 vol met curiosa, boeken, glaswerk, sieraden, kleine meubelen, modern en ouderwets kinderspeelgoed, kleding, keukenapparatuur, kunst en vele andere snuisterijen.
Elke vrijdag kan men daar terecht om iets te kopen (of om spulletjes te brengen). Een gratis kopje koffie met iets lekkers staat klaar en het is er altijd een gezellige boel.
De zolderverkoop is een aanvulling op onze jaarlijkse rommelmarkt en de opbrengst is voor lokale goede doelen zoals het jongerenwerk van Don Bosco en diverse activiteiten in het Radboudhuis.

  20170216 125726 Mobile

ANBI

Een Gift aan Don Bosco Deventer kunt u van de belastingdienst deels terugkrijgen want wij zijn een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Klik op het logo hieronder voor meer informatie.

ANBI FC blauw

Terug naar het normale leven

Voor dit project hebben we een aparte website gemaakt. Klik op de afbeelding hieronder om de website te bezoeken.A6 Flyer v2 Small

Caravan Zomerklaar

De caravan is weer in gereedheid gebracht voor het nieuwe zomerseizoen en staat op Stadscamping De Worp. Met een ruime voortent en 4 fietsen een gerieflijk plekje. Vanaf juli 2020 is de caravan weer inzetbaar voor hen die dat toekomen.

Caravan

Copyright © 2015. Stichting Don Bosco Deventer. All Rights Reserved.