e-Boekhouden.nl

Jestics

Jestics is het popkoor binnen Don Bosco Deventer en staat onder leiding van Jacqueline Heijse. Meer Informatie:
Jestics logo

The Colorful Circle

Voor dit project hebben we een aparte website gemaakt. Klik op de afbeelding hieronder om de website te bezoeken.

CC plaatje

Sallandse Dialoog

Don Bosco Deventer is mede-initatiefnemer en partner van de Sallandse Dialoog waarbij we ons vooral richten op de doelgroep Jongeren 18- 18+

Sallandse Dialoog is overgegaan naar Moedige Dialoog Salland.

 

 md salland

Winter Worp Land

JesticsWWL SmallNieuw Kerstevenement in en rondom het Radboudhuis op de Worp

Muziek, Markt en Meer op WinterWorpLand Deventer.

Op zaterdag 17 december vindt de eerste editie plaats van WinterWorpLand, een kerstevenement dat tot stand is gekomen door samenwerking van verschillende goede doelen organisaties en ondernemers van de Worp. Het Kerstevenement omvat Muziek, Markt en Meer en vindt plaats in en rondom de voormalige Radboudkerk aan de Twelloseweg tot aan ‘het hart van de Worp’ het pleintje voor de Spar aan de Spaarpotstraat.

Muziek

Stichting Muziekkoepel Nering Bögel heeft een gevarieerd programma samengesteld met optredens in het Radboudhuis van o.a.: Kamerkoor De Hoventoon, Don Bosco Popkoor Jestics, Brassband Crescendo, Kinderkoor De Bloemies, Vioolduo Samantha en Benthe, Vocaal Theater Ensemble Foon en Ernst van der Sloot Band & Friends.

Markt

Rondom het Radboudhuis is een sfeervolle en zeer gevarieerde Kerstmarkt. Deelnemers zijn diverse ondernemers van de Worp en goede doelen activiteiten. Er staan kramen met leuke kerstcadeautjes, sierraden, houten woonaccessoires, keramiek, tassen, kinderkleding, curiosa, schoonheidssalon en er zijn diverse workshops o.a. door The Colorful Circle.

Meer

Meer is vooral de intieme kerstsfeer; de feeërieke verlichting, vuurkorven, Kerststal en schaapjes, de Kerstman is aanwezig en zijn er leuke activiteiten voor kinderen verzorgd door The Colorful Circle en de schrijfster Juliette Rosenkamp leest voor uit haar nieuwste boek ‘Met Leesvee door de winter’. Natuurlijk zijn er ook lekkere warme winterse hapjes: Snert, Wafels, Oliebollen, Gezonde traktatie, Appelflappen, Don Bosco-hap, Glühwein, Warme chocomelk en andere koude en warme dranken.

WinterWorpLand is op zaterdag 17 december van 14 tot 20 uur en is entree vrij dankzij de samenwerking met: What Elsa, Kapsalon Samantha, Ten Kate Flowers, Mondhygiëne Praktijk Deventer, Cafetaria De Worp, Spar Deventer, Don Bosco Deventer, Hair Design by Sem, Bert Evers Transport, en WIJ Deventer.
Algemene info: www.winterworpland.nl
Info Kerstconcert: www.muziekkoepelneringbogel.nl.

ANBI

Een Gift aan Don Bosco Deventer kunt u van de belastingdienst deels terugkrijgen want wij zijn een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Klik op het logo hieronder voor meer informatie.

ANBI FC blauw

Terug naar het normale leven

Voor dit project hebben we een aparte website gemaakt. Klik op de afbeelding hieronder om de website te bezoeken.A6 Flyer v2 Small

Kampeerplek Zomerklaar

Onze caravan en een nieuwe tent zijn in gereedheid gebracht voor het nieuwe zomerseizoen 2021 en staan op Stadscamping De Worp.
Klik op de afbeelding hieronder voor de flyer.

 

Caravan Belltent zomer 2021

 

 

 

Copyright © 2015. Stichting Don Bosco Deventer. All Rights Reserved.