Winter Worp Land

JesticsWWL SmallNieuw Kerstevenement in en rondom het Radboudhuis op de Worp

Muziek, Markt en Meer op WinterWorpLand Deventer.

Op zaterdag 17 december vindt de eerste editie plaats van WinterWorpLand, een kerstevenement dat tot stand is gekomen door samenwerking van verschillende goede doelen organisaties en ondernemers van de Worp. Het Kerstevenement omvat Muziek, Markt en Meer en vindt plaats in en rondom de voormalige Radboudkerk aan de Twelloseweg tot aan ‘het hart van de Worp’ het pleintje voor de Spar aan de Spaarpotstraat.

Muziek

Stichting Muziekkoepel Nering Bögel heeft een gevarieerd programma samengesteld met optredens in het Radboudhuis van o.a.: Kamerkoor De Hoventoon, Don Bosco Popkoor Jestics, Brassband Crescendo, Kinderkoor De Bloemies, Vioolduo Samantha en Benthe, Vocaal Theater Ensemble Foon en Ernst van der Sloot Band & Friends.

Markt

Rondom het Radboudhuis is een sfeervolle en zeer gevarieerde Kerstmarkt. Deelnemers zijn diverse ondernemers van de Worp en goede doelen activiteiten. Er staan kramen met leuke kerstcadeautjes, sierraden, houten woonaccessoires, keramiek, tassen, kinderkleding, curiosa, schoonheidssalon en er zijn diverse workshops o.a. door The Colorful Circle.

Meer

Meer is vooral de intieme kerstsfeer; de feeërieke verlichting, vuurkorven, Kerststal en schaapjes, de Kerstman is aanwezig en zijn er leuke activiteiten voor kinderen verzorgd door The Colorful Circle en de schrijfster Juliette Rosenkamp leest voor uit haar nieuwste boek ‘Met Leesvee door de winter’. Natuurlijk zijn er ook lekkere warme winterse hapjes: Snert, Wafels, Oliebollen, Gezonde traktatie, Appelflappen, Don Bosco-hap, Glühwein, Warme chocomelk en andere koude en warme dranken.

WinterWorpLand is op zaterdag 17 december van 14 tot 20 uur en is entree vrij dankzij de samenwerking met: What Elsa, Kapsalon Samantha, Ten Kate Flowers, Mondhygiëne Praktijk Deventer, Cafetaria De Worp, Spar Deventer, Don Bosco Deventer, Hair Design by Sem, Bert Evers Transport, en WIJ Deventer.
Algemene info: www.winterworpland.nl
Info Kerstconcert: www.muziekkoepelneringbogel.nl.